Lunchpromenad med missen

Kattunge, Plugg

Full fart med plugg idag då. Anna kom hit vid halv elva och då började vi plugga. Plugget nu består mest av att skriva av uppgifter då man får ta med hur mycket material som helst så länge det är handskrivet av en själv.

Till lunch blev det fläskfilé, med ris den här gången, mycket gott faktiskt. Börjar tycka om ris mer och mer. Efter lunchen gick vi på en liten promenad med Zorro-gubben. Som vanligt var han blyg och rädd över allt som lät och rörde sig men efter några minuter när han fått undersökt omgivning blev han modigare. Sen var det bara tillbaka till plugget igen.

Har idag skrivit ner de fem första lektionerna, bara fyra kvar. De sista jag höll på att skriva av var jag så trött i handen och huvudet att jag råkade skriva ner svaret innan frågorna för jag läste inte längre meningar utan såg bara ord och skrev av 😆

Då var det dags att sluta. Nu ska vi kolla lite serier igen innan vi ska sova för att spendera morgondagen exakt likadant som idag. Kanske ska duscha utöver allt pluggande men inte bestämt mig än.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer