Lurad av pojkvännen

Kattunge, Skola

Igår fick jag mejl om att min 10 föreläsning var inställd. Lektionen vi har idag går vid åtta, tio och ett för vi har tre uppdelningar på den kursen för att få plats i ett klassrum. Ola hade en annan föreläsning vid 10 och skulle därför vara på åtta lektionen för på eftermiddagen ska vi bort. När jag vaknade vart jag väldigt sugen på att ligga kvar i sängen och gå till den vid 10 istället. Ola sa då att Anna hade bestämt sig för att gå vid åtta istället för tio bara för att vi skulle gå vid åtta. Och han sa att de andra från vår klass som går kursen skulle gå vid 13 för de va upptagna vid 10 så jag gick upp för att vara där till åtta ändå.

Anna dök inte upp vid åtta och när vi gick ut från lektionssalen mötte vi Anna, Albert och Erik. Det Albert och Erik hade vid tio var samma föreläsning som jag som blev inställd så alla hade valt att gå vid tio istället. Så Ola lurade mig att gå vid åtta så han skulle få sällskap. Men det kanske var lika bra, nu har jag fått lite tid över att blogga och mysa med Zorro.

Jag sitter vid barbordet och bloggar och under den tiden jag skrivit så har Zorro hoppar upp och ned från mitt knä fyra gånger. Eftersom det är ett barbord och allt så är lite högre än ett köksbord kommer han inte riktigt upp ordentligt utan sätter i klorna i låret och drar sig upp sista biten.

Därför ser jag nu ut såhär under mina leggings. Livet som kattägare 😅

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer