Mål för 2021!

Nyårslöfte

Det går aldrig att förutspå hur ett år kommer att bli, jag menar titta bara på hur 2020 blev, ingen av oss hade kunnat trott det va? Men jag tänker ändå att jag sätter upp lite mål för det kommande året så får vi se hur det blir. Som jag redan nämnt så var 2020 trotts allt ett av de bästa åren jag haft. Jag har mått mycket bättre i mig själv och trivs så mycket mer i mitt liv. Det kan ha att göra med att jag äntligen tagit examen och pluggstressen nästan är borta. Pluggar fortfarande men de är inte längre ett krav för inkomst och för att få behålla bostaden vilket är skönt. Eller så är det bara att jag vuxit, mognat och insett att det finns saker vi inte kan påverka. Men vad vill jag då göra 2021?

Lägga upp videos regelbundet

Jag tänker spontant en i månaden men vill heller inte sätta så specifika mål så regelbundet får betyda vad det blir. Så länge jag håller det uppe.

Flytta in i nya lägenheten 😍

Vi skrev ju på kontrakt i början av januari och i april kommer vi flytta till vår egna första lägenhet! Har drömt om den flera nätter i rad nu.

Börja planera för renovering

Jag skulle helst vilja renovera köket i lägenheten och helst göra det i typ sommar. Men som sagt, inte för specifika mål så att bara börjat planera hur vi vill ha det och när vi ska göra det blir ett bra mål.

Göra klart webbutvecklingskursen

Det här målet hade jag redan i september som jag ville göra klart innan nyår. Jag lämnade in de uppgifter jag hade kvar och påbörjade projektet, så målet nu är "bara" att göra klart projektet. Dessutom har jag börjat nästa webbutveckling kurs som jag hoppas hinna klart med!

Börja på min egna hemsida

Jag tycker ju att det är himla kul att göra hemsidor så jag hoppas att jag håller i det. Jag har fortsatt plugga en ny kurs i webbutveckling under våren och då kan det blir svårt att hinna med flytt, YouTube, plugg och börja ett nytt projekt men jag håller tummarna.

Här har vi dem, ska bli spännande att se hur året spelar ut sig och vad jag faktiskt kommer kunna göra. Prioriteringar kan ändras, oväntade saker händer hela tiden men det här är lite riktning på vad jag tycker är kul just nu och hur jag skulle vilja styra min fritid.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer