Målen förra veckan

Nyårslöfte

Har haft så mycket att göra att jag glömt uppdatera er om hur nyårslöften gått den här veckan. Stegmålet nåddes utan problem, hade vara några tusen steg kvar på söndagen men då var jag på jobbet och gick massa promenader. Något jag känner att jag blivit sämre på är ansiktsmaskerna och jag tror jag glömde helt förra veckan. Får försöka komma ihåg den här veckan men har så himla mycket planerat den här veckan med att det är svårt att få en lugn stund där man fortfarande har ork till att göra en mask. Men jag både åt vegetariskt och utökade min smyckessamling så det går iaf åt rätt håll.

Men jag både åt vegetariskt och utökade min smyckessamling så de målen går iaf åt rätt håll. På lördag börjar första matchen så då börjar strävandet efter att göra bättre i från mig på fotbollsplanen. Jag tränar ändå ungefär två av tre träningar i veckan vilket är mer än jag brukade så hoppas det ger resultat.

I morse cyklade jag iväg för att fixa delegering på jobbet, skulle ta ungefär en halvtimme men gick på under tio min. Jag hade redan bra koll på det mesta då jag redan jobbat och varit med och gett mediciner. Eftersom det blev klart tidigare hann jag hem och påbörja inlämningsuppgifter till i eftermiddag. Nu sitter vi på lunchen och jag har precis gjort klart uppgiften. Vi tog med Tacos till skolan med alla olika ingredienser, nu är jag proppmätt.

Idag slutar vi vid tre och jag har faktiskt inget jag absolut måste göra innan träningen. Borde dock göra inluppen till fredag då jag i morgon har tvättid mellan skolan och träningen så kommer bli tight med tid. Vi får se vad jag orkar med att göra.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer