Mammas 50årsfest!

18 maj, tre dagar efter vi landat från Kanarieöarna hade mamma bokat bygdegården i Långhundra, Blå Wingen, för storfirande. Dagen började med att vi fått uppdrag att hämta upp öl och kusin på hans bryggeri i boländerna. Vi packade bilen full, på håret att allt fick plats och körde ut. Vi kom ut till fem ungefär, en timme innan gästerna var beräknade så vi hjälpte till och förbereda.

Fördrink när man kom in genom dörren, kallskuret, sallad, potatissallad och mackor till middag strax där efter och dricka i oändliga mängder. Mamma hade skrivit att det skulle bjudas på en del men ville man ha mer får man ta med. Sen visade det sig dock att Nicklas varit övergenerös när han packade ölen att det fanns tillräckligt för att få hela byn full!

Mycket fina presenter fick mamma ta emot och sen blev det dans för hela slanten. Vilket dansgolv som trollades fram med lampor, rök och hela köret.

Kvällen slutade sent och för oss som blev kvar blev det promenad hem. Tanken var att vi skulle sova hos mamma som bor ganska nära men Nicklas hade paxat gästrummet så jag och Ola promenerade hem till pappa och sov istället. Det är en bit längre och det kändes i fötterna dagen efter men vi hann fram innan regnet iaf! Tack för en underbar kväll ❤

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer