Måndag: lång dag och löftesuppdatering

Skola, Nyårslöfte

Vi gick ju till Ica igår och köpte färdigmat som vi skulle äta till kvällsmat och lunch idag. Ola köpte tre gorbys och åt två av dem, jag köpte två grandiosa och åt en av dem. Det som blev kvar plus lunchen till idag glömde vi kvar på bänken när vi gick och la oss så allt var tinat på morgonen. Vi tog ändå med det till lunch och har nu precis ätit upp och det gick ju ner ändå. Vi var i skolan till halv nio för att sätta oss in i koden vi gjort och skulle redovisa på seminariet vid nio. Det gick ändå ganska bra för att ha varit den svåraste uppgiften hittills men vi fick en liten skriftligt rest på energi och matchat filter.

Igår när vi hade ätit middag så hade jag typ 49 steg kvar till 45000 den här veckan. Lyckades klämma in det innan vi gick och la oss. Så efter en vecka av att varit sjuk är jag tillbaka i stegform. Det är nog mycket tack vare den långa promenaden i tisdags och till träningen i torsdags. Dock så är jag ganska säker på att den långa promenaden hem från Nils med cykel inte räknades då när jag testade gå med cykel så räknade klockan inte stegen så kom nog egentligen långt över målet förra veckan. En ansiktsmask efter träningen i torsdags fick jag till med så det är även avbockat. Månaden börjar dock leda mot sitt slut så måste hitta tid till att göra någon vegetarisk måltid snart. Nu när inluppen är inskickad, seminariet avklarat och ikväll skickar vi in startrapporten så är det inte superstressigt i skolan längre.

Det känns ändå som att jag är på banan med mina nyårslöften, dock så hade jag en plan med att uppdatera min blogg nu under #nouw30daychallenge som inte går lika bra. Om jag räknat rätt så har jag bara två dagar på mig att göra allt jag tänkt vilket jag inte hinner. Så kan det gå när man blir sängliggandes i en vecka. Men jag kommer att fixa till den ändå, när jag får mer tid över.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer