Måndagen avklarad

Skola

Trodde jag bara gick till tre idag men i skolan fick vi redan på att det var till fem så blev en riktigt lång dag. Men det är ju helt underbart att solen är uppe när man cyklar till skolan vid åtta och sen fortfarande uppe när man åker hem vid fem igen, riktigt vårtecken även fast många lager snö är kvar på backen.

Den enda riktigt nya kursen vi hade idag var himla oklart, förra året hade den bara två labbar, en hemtenta och man kunde plugga allt själv. I år hade lagt till många fler obligatoriska delar och väldigt mycket mer jobb och han sa att han hade hittat på de upplägget för en timme sen så det känns allt väldigt oseriöst. Har ju sökt en kurs för mycket så har råd att välja bort den, vi får se hur den andra nya kursen som har kursstart på onsdag är först.

När vi kom hem hade Ola redan kört en maskin tvätt så vi flyttade tillsammans allt till torktumlaren och la in nytt i tvättmaskinen innan han drog för att spela dodgeball. Jag ställde larm för när jag skulle gå ner och flytta tvätten igen men jag var så upptagen när larmet ringde att jag bara stängde av det och tänkte att jag gör det snart. Vi har nämligen förberedande uppgifter inför föreläsningar OCH lektioner i n av de nya kurserna så satt och läste och försökte svara på de frågorna.

När jag, en timme senare, kom på att jag ännu inte fixat det kom paniken, så sprang ner och la de i torktumlaren. När jag kom upp igen så diskade jag lite tills Ola kom hem och vi lagade mat tillsammans. Efter middagen svarade vi klart på frågorna, fixade klart med tvätten och ligger nu i sängen och kollar på sista avsnittet av Greenhouse academy. Dagen gick fort, i morgon går vi bara mellan 10-15 så hoppas jag hinner mer då, även fast jag har träning på kvällen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer