Massa plugg

Skola, Plugg, Födelsedag

Hade tänkt blogga när vi kom hem från Hummelsta men vi fastnade helt i inlämningsuppgiften och mellan fem och elva satt vi klistrade vid Matlab. Ganska skönt att ha gjort majoriteten av uppgiften då den ska in på onsdag förmiddag. Slut i huvudet var jag efter vi blev klara med andra uppgiften och idag är det en lång åtta till fem dag så vi slocknade ej sängen på en gång.

Idag har vi haft en seg och oklar föreläsning vid åtta som alltid i den kursen (därifrån kommer bilden nedan, rita cirklar i cirklar i cirklar och sen få plats att skriva saker i cirklarna) och nu har vi lektion i mekanik. På den här lektionen skulle man diskutera inlämningen vi gjorde förra veckan. Vi skulle lämna in ett utkast på två uppgifter och sen diskutera med andra som gjort det och få fram en lösning. Vi hade dock kommit fram till en lösning i båda fallen så vi hann diskutera båda uppgifterna första timmen och vet inte riktigt vad vi ska göra nu.

Har inte uppdaterat de två sista nyårslöfterna i helgen som var tanken för jag hade massa annat att skriva om och göra så de får komma idag och i morgon kanske. Om jag har tid att skriva de efter att vi jobbat med inlämningen.

Snart är det lunch och jag är superhungrig. Sen har jag och Anna hål medan Ola har internet of things. På hålet ska vi göra förberedande till föreläsningen vid tre och sen hem och börja med inlämningsuppgiften. Mycket plugg just nu men i helgen blir det massa kul istället!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer