Matchen mot Östervåla

Fotboll

En riktigt varm och tung match idag. Det var bara sex dagar sen jag sträckte låret så kände redan på uppvärmningen att det nog inte kommer hålla länge. Spelade första kvarten ändå innan jag gick av och vilade resten av matchen. De fick in tre bollar i första halvlek, en helt otagbar hörna och två andra fina lägen. Det här är också ett lag som kör långbollar på sina tre snabba forwards, det är så tråkigt att det är sånt spel som lönar sig.

De fick väldigt många frilägen som Amanda plockade väldigt bra och fint i mål. I slutminuten av andra halvlek lyckades frida iskallt få in 3-1 efter en toklöpning på kanten av Johanna. Andra halvlek slutade 0-0 så slutresultatet blev alltså 3-1 förlust. Jag längtar tills den här skadan ger med sig och jag kan spela som jag brukade. Kunna ge verkligen allt.

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Blir lite stressigt då vi ska iväg på fotbollsmatch igen! Vi ska på VM-genrepet mellan Sverige och Danmark på friends arena som jag fick i födelsedagpresent. Ska bli superkul och förhoppningsvis har det blivit lite svalare då.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Örbyhus

Gillar

Kommentarer

eminas_kök
eminas_kök,
Bra kämpat fina du!
nouw.com/eminas_kök
MarikaEdith
MarikaEdith,
Längtar tills sträckningen gett sig så jag kan få kämpa så hårt som jag vet att jag kan!
nouw.com/marikaedith