Med- och motgångar, sånt är livet

Fotboll, Middag, Skola, Kattunge

Labben idag gick smidigare och snabbare än jag trott. I labbinstruktionerna stod det att laborationen skulle hålla på från åtta till halv sex. Enligt föreläsaren skulle labben hålla på från ett till sex, åtta för dom som följde med och hjälpte att sätta upp där vi ska mäta i veckorna som kommer. Vi var klara på två timmar så det va ju skönt så här en fredagskväll.

Jag hade dock halvt glömt att det var fredag så när man kom ut från labben blev man glatt överraskad. Vi hade planerat lyxmiddag på de bitarna av kotlett vi fick med från superrean förra veckan. Rotfrukter i form av potatis, morötter och palsternacka blev det med. Riktigt mumsigt!

Dock så fick jag reda på att en av mina fotbollsmatcher som inte blev av i början av augusti kommer bli nästa fredag vid åtta. Det har inte skrivits in på vår hemsida så jag hade ingen koll att den skulle spelas då. På fredag skulle nämligen vi hämta vår söta misse från min faster så nu blir det krock i planerna. Både Ola och jag går till fem på fredag och matchen börjar åtta i Märsta.

När något går ens väg så måste något annat krångla såklart. Men vi har en vecka att fundera på den.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer