Mellomys!

Middag, Plugg, Gäster, Tentor, Vinst

Efter ännu en dag av massa massa plugg så samlades vi mekanikpluggare och kollade på Mello tillsammans hos oss. Innan melodifestivalen började så lagade vi flygande Jakob tillsammans, det är ju bara så gott. Hann nästan med en hel omgång av Gin rommy som Anna vann ganska överlägset.

SPOILER ALERT
Om ni inte vill veta vem som vann Mellon så läs inte nästa stycke.

Anna och jag försökte tippa på vilken ordning alla skulle hamna i som man kan i Melodifestivalens egna app. Vi hade exakt lika många rätt, vi lyckades gissa rätt på att Benjamin skulle ta hem det hela, så exakt ett rätt fick vi.

Det blev lite snacks i form av grönsaker och chips med dipp. Emil är en väldigt bra gäst som började diska efter att mello var över, mindre för mig att prokrastinera med i morgon dock...

Zorro har sovit hela dagen men varit lite vaken på kvällen och nu är han helt galen. Så förhoppningsvis får vi sova i natt. I morgon är sista dagen med plugg inför tentan på måndag. Sen ska man plugga vidare till den på torsdag på en gång, därför blir det lite bloggande just nu och mest om mitt tråkiga pluggande.

Idag har jag bara lämnat lägenheten för att slänga lite återvinning och igår lämnade jag bara lägenheten för en snabbis på Ica för att köpa Cola till pluggandet. Har därför inte fått ihop så mycket steg totalt även fast jag tränade i onsdags, i morgon ska jag nog iaf ta mig till skolan. Nu blir det lite lolgames innan vi ska sova.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer