Mensvärk suger

Kattunge, Skola

Så här lämnade jag Zorro i morse. Ola drog redan vid nio för han skulle redovisa en uppgift i programmeringen och jag började först tio. Slutar vid 15 så det är den längsta tiden han kommer vara ensam hemma hittills. Bara han inte river sönder för mycket, igår var han på något galet humör och rev i sängen och klättrade i gardinerna som han inte gjort förut. Hoppas det bara var tillfälligt.

Första föreläsningen var Elektronik i extrema miljöer. Föreläsaren där är pensionerad egentligen men har kvar den här kursen. Han är lite virrig och glömmer likamedstecken eller vilket håll ett frågetecken skriva åt(?) men han är ändå ganska skön som berättar typ mer historier än han lär ut innehållet i kursen. Speciellt om sina barnbarn men också mycket om hans jobb vilket ofta intressant. Vi frågade honom om inlärningen i kursen, gör man båda islänningarna och klarar dom får man en trea i kursen och för högre betyg krävs tenta. Han har sagt att den ska in på fredag, i hans mejl står det innan fredag så vi frågade och hans svar va att fredag är en dålig dag för inlämningar så vi tar det på måndag istället. Skönt då jag inte bestämt mig för om jag ska göra den eller inte än.

Jag har ju mina tre tentor den här terminen dagarna efter varandra så det vore skönt att slippa skriva en av dom och göra fornlämningar istället. Nu har jag helgen på mig för att kolla på inlämningen vilket betyder att jag faktiskt kanske tar tag i det och gör det.

På lunchen började min mensvärk som jag känt sen igår komma på riktigt. Jag övervägde starkt att gå hem, speciellt med tanke på att det är robotmekanik vi har efter lunchen. Den föreläsaren är inte så bra att man ändå inte kan koncentrera sig och om man då även har ont blir det bara ännu värre. Albert övertalade mig dock att gå dit genom att mata mig med choklad. Gick hem i pausen för jag kände att det inte var värt det.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer