Middag på Våfflan

Middag

Igår var det dags för farmor och farfars årliga middag på Våfflan i Sigtuna. Det är en supermysig restaurang precis vid vattnet. Det brukar alltid blåsa där men nu när det är så varmt var det bara skönt att det blåste lite, dock gjorde jag misstaget av att ta på mig en klänning som inte var så lång eller tight men tror jag klarade mig från att den blåste upp, vad jag märkte iaf, satt ju mest ner så.

Jag brukar oftast ta ribbs men de hade ändrat i menyn, eller snarare tagit bort saker, så det fick bli en vanlig burgare. I efterhand så skulle man valt räksalladen men det är lätt att vara efterklok. Köttet i hamburgaren var så himla mycket större än brödet så skar bort kanterna för att kunna äta ordentlig. Och ja, ordentligt är med händerna för det är så man äter hamburgare, spelar ingen roll om man är på restaurang enligt mig.

Maten var god ändå och vädret var verkligen underbart. Jag och Ola var dock de enda som inte hade solglasögon med oss vilket var ett misstag. Jag satt dock på kanten med solen på min vänstra sida och alla andra på min högra så gick okej för mig, lite värre för Ola.

Jag brukar ju lägga mig vid strax efter åtta på vardagar för att få mina åtta timmar men det gick ju inte nu då middagen började vid sju. Var hemma först efter tio och klockan sa att det var sex timmar till larmet gick när jag la mig.

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag
  • Nära Grillby

Gillar

Kommentarer