Middagsgäster

Middag, Gäster

Det blev en seg eftermiddag i soffan till Modern Family. Jessica, min lillasyster, ringde och frågade om vi ville spela biljard med dem men vi orkade inte riktigt så vi bjöd över dom på middag istället. Vi hade tidigare under dagen sett att Ica-butiken som ligger väldigt nära oss hade megaextrapris på karré så vi köpte åtta förpackningar...

Tur var väl det för det skulle bli mat till mig, Ola, Jessica, Charlie och Denise plus matlådor till mig och Ola! Tog en väldans tid att steka allt och min kära lillasyster hade lovat att komma och hjälpa vid åtta men de kom först vid nio.... Tur att jag inte är en sån som blir grinig när jag blir hungrig! (Jo, det är jag verkligen). Men med lite mat i magen så var det supertrevligt att de kom över och åt med oss. Synd bara att mamma dragit på sig en förkylning och behövde lägga sig tidigt.

Supergott var det och himla mätt blev man. Nu sitter Ola och spelar rocket league medan Netflix frågar mig om jag fortfarande kollar på Modern Family. Kanske ett avsnitt till eller två men sen måste man sova då i morgon blir första riktiga skoldagen för mig sen december!


Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer