Midsommar med familjekampen

Fest, Spel, Vinst

Midsommarafton blev en hit som vanligt. Katterna fick vara i Olas gamla sovrum då vi hade lurven Torsten här med. De trivdes bra där och fick mycket sällskap av Felix som ville in och klappa hela tiden.

Som vanligt är det ett konstant flöde av mat så fort man vaknar i Hummelsta. Frukost följt av en skål för den nyblivna civilingenjören (ja, jag tog med skumpa och tvingade alla skåla för mig 😁 ). Sen åt vi en sjuhelvetes lunch med massa räkor på allt! Vi började familjekampen som pågått sen Ola och jag kom hem från Australien. Den som vinner anordnar nästa års kamp och den här gången var det familjen Norell som hade gjort en fyrkamp. Det började med att kunna hoppa längst baklänges där såklart grabbarna Långben gjorde bäst ifrån sig. Sen blev det att skjuta med nerfguns och få ner tomma burkar.

Sen paus för fika med tårta och coronavänligt snacksande. Man fick sin egna lilla skål som man plockade snacks med hjälpande verktyg. Och sen körde vi flippcups-tictactoe som jag kom till final i! Sista tävlingen var musikquiz där man skulle avgöra om sångaren eller bandet var från Sverige eller inte och om den inte va det fick man extra poäng om man skrev vilket land det var. Jag och Ola slutade på en andra plats, precis där man vill vara! Man har gjort bra ifrån sig men behöver inte komma på nästa gren.

- Bild lånad från Emmy

Självklart en otroligt massa badande och efter några glas så var det inte lika viktigt att vara försiktig med tatueringen så jag doppade mig en snabbis bara. Grillat till middag och sen det bästa sällskapsspelet vi nånsin spelat. Inte alls bara för att jag vann överlägset 😁

Och här får ni en bild på Olas klippning med. Otrolig skillnad och bästa frisyren han haft hittills enligt mig.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer