Midsommar med sol!

Fest, Semester

Igår glädje vi oss riktigt över att vara här när vi såg prognosen i Sverige, var det skönt med 11 grader och regn? 😉 Vi hade strålande sol och en riktig toppendag.

Det är tradition i Olas familj att köra femkamp på midsommar. Med lite lånade grejer från hotellet lyckades de riktigt bra även i år att få till roliga grenar. Vi började med tre grenar innan lunch. Först ut var en variant på beer pong. Vi ställde upp flera koppar, några utan något på som gav en poäng och några som ger högre poäng. Man skulle träffa kopparna och det var tvunget att va minst en studs innan. Mycket svårare än det såg ut och många träffade bara ett av sina sex kast.

Andra grenen var dominobrickor. Alla fick en varsin och sen skulle man kasta så de låg så nära väggen som möjligt. De studsade åt alla håll och kanter. Nästa gren var att springa med en tennisboll mellan benen runt några bord.

Där emellan tog vi en lunch paus. Inte lika god buffé den här gången, är en liten chansning för ibland är det supergott och ibland är det svårt att hitta något som faller en i smaken. Kan ha med humöret att göra med, fast jag va på väldigt bra humör igår. Vi smugglade med svensk snaps in på buffén och sjöng och skålade.

De två resterande grenarna var att springa med en pingisboll på ett racket och sen dominobrickorna igen. Ola lyckades ta hem hela femkampen, Sebbe och Felippa på delad andra och jag på en tredje plats. Mycket roliga men ändå enkla grenar som alla kunde vara med på, riktigt lyckat!

Sen blev det att svida om för att få ut på restaurang. Vi hade ungefär en timme på oss då Ola gick ner för han var klar, jag råkade lägga mig i sängen och helt plötsligt knackar ola på dörren och jag hade tre minuter på mig att göra i ordning mig. Gick rätt bra ändå. Vi hamnade på en restaurang längre ner på gatan. Det gick fortare än väntat att få in maten och herre min skapare vad gott det var. Jag beställde en köttbit med svampsås och klyftpotatis och det var otroligt gott.

Till efterrätt tog jag jordgubbar med alkohol i botten, spännande efterrätt kan man säga. Det var inte heller farligt dyrt där, skulle lätt kunna gå dit igen. Det blev lite kaffe ute i parken där de hade en minigolfbana så vi spelade lite minigolf med.

Sen gick vi tillbaka till hotellet med lite shopping gjort på vägen. Väl tillbaka hade vi en halvtimme kvar av all invlusive tiden i baren så beställde hela bordet full med drinkar. Efter ett flamenco uppträdande blev det lite dansande innan alla blev trötta och gick i sängs, klarade inte riktigt av att dricka upp allt vi beställt.

Idag är det några som mår som de förtjänar men inte jag för jag mår oförskämt bra.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest, Semester
  • Nära Vila-seca, Tarragona, Spanien

Gillar

Kommentarer