Min dag av ledighet

När jag kom hem från träningen blev det lunch i form av hamburgare. Orkar alltid bara en och är proppmätt efter men efter första träningen på månader var jag fortfarande hungrig efter en. Efter lunchen blev det storhandling på Ica, nu kommer vi förhoppningsvis inte behöva handla på ett tag. När vi kom hem blev det duschen för mig medan Ola ordnade om i hyllan. Nu när han blivit ett stort Whisky-fan ville han ha sin sprithylla högre upp och i mer ordning så han bytte plats på våra böcker och spriten för att få som han ville.

Sen blev det till att besvara alla kursvärderingar på kurserna som precis slutat och en förberedande inför föreläsningen i morgon. Sen blev det middag, Ola lagade mat och jag diskade undan helgens stök. Vi lagade kycklingcurry som vi gör ganska ofta, en påse med ett kilo brukar räcka till varsin middag och varsin matlåda. Den här gången var det fem filéer så vi tänkte att det borde räcka till en till matlåda då man inte behöver mer än en filé per portion. När han skurit och haft ner det i stekpannan tillsammans med majs, äpple och creme fraish såg det supermycket ut så vi gjorde extra makaroner och så blev det en varsin extra matlåda. Perfekt då vi tänkt äta på nation i morgon kväll.

Känns som att det var fler saker jag planerat att göra idag men inte hunnit med. Även fast vi hunnit så mycket:
tränat,
skrivit kursvärderingar,
svarat på förberedande uppgifter,
plockat fram block till nya kurserna,
lagat matlådor,
bloggat
storhandlat
och säkert mer som jag inte kan komma på nu men ändå så känns det som att jag inte gjort någon nytta idag. Jag har ändå gått mer steg på stegräknaren idag än jag fick på hela förra veckan, så mer aktiv har jag varit iaf. Kanske bara för att jag inte riktigt vill att idag redan ska vara slut och skolan börjar igen i morgon. Heldag åtta till fem sen nationsmiddag, varje dag den här veckan är långa dagar. Hoppas kurserna är roliga så det inte blir så jobbigt.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer