Min första tiktok!

Träning

Jag har hoppat på trenden och skaffat tiktok i dessa isoleringstider. Det är väldigt lätt att fastna i skrollandet där. Jag försökte filma en kattutmaning med Zorro och Trixie men det gick inte riktigt som jag tänkt mig så den ligger fortfarande i utkast. Istället filmade jag något som heter ring-challenge där man visar upp sin förlovningsring, in och kolla vetja (https://vm.tiktok.com/3tY15B/) 😉 Jag heter marikaedith där med så följ mig om ni vill att jag ska göra fler 😃

Det var inte så fint väder vid lunch heller så valde att inte gå ut och springa men när jag hade jobbat klart så blev det en tur. Mensvärken kom dock vid lunchtid men alla som inte har så jobbig mensvärk säger att man ska röra på sig för att den ska bli bättre, den blev inte bättre. Men det var iaf inte lika jobbiga att springa som förra veckan så det är ju alltid något.

När jag sprungit klart blev det att stressa till tvättiden och sen belönades jag med att få ligga i soffan, äta choklad, dricka cola och kolla på när Ola lagade kycklingkebab till middag. Det var så gott att jag längtar tills lunch i morgon redan!

Nu ska det packas fler lådor om magen tillåter mig att röra på mig mer.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer