Min önskelista

Nu är det bara några veckor kvar tills jag fyller år, yey! Tänkte därför tipsa alla nära, kära och hemliga beundrare om vad jag önskar mig. Det jobbiga med att bli äldre är att man önskar sig dyrare saker, därför gjorde jag en liten dröm-önskelista med alldeles för dyra saker och en lite mer verklighetstrogen lista.

Dröm-önskelistan

- Liten System/Digitalkamera med bra upplösning och lätt att koppla till datorn och hantera bilderna.

- Snygg Smart Watch som ser ut som en vanligt klocka (uppgradering från den jag har).

- Ny Dator och/eller surfplatta med tangentbord, behöver byta ut min dator men skulle också vilja ha något lättare att kunna ta med till skolan

- Motorcykel, något jag önskat mig sen jag var 16 och fick köra lätt motorcykel, nu drömmer jag bort mig rejält.

Verklighetstrogna önskelistan

Kul sällskapsspel

Ola har för inte så länge sen köpt Settlers och fått expansion i julklapp vilket är väldigt kul men det tar lång tid att spela och kan bli enformigt så andra spel som:

- 'Med andra ord' (hitta den HÄR)

- 'Mer eller mindre' (hitta den HÄR)

- 'Mouthguard Challenge' (hitta den HÄR )

- 'Uno' (hitta den HÄR )

- 'Skipbo' (hitta den HÄR)

Länkarna går till lekmer, partykungen och shopping4net.


Kattleksak

- Laserpekare

Vi hade en superbra laserpekare som nu har försvunnit av oklar anledning, vi försöker skylla på Zorro men det kan lika gärna vara vi. En sån skulle jag gärna vilja ha igen, kanske flera som backup. Hitta den Här (Länk till Arken Zoo).


Smycken och smyckeskrin

- Halsband guld (Ex. guld halsband) och silver (Ex. 1 silver halsband, Ex. 2 silver halsband)

- Armband guld (Ex. guld armband) och silver (Ex. silver armband)

- Örhängen guld (Ex. guld örhängen) och silver (Ex. 1 silver örhängen, Ex. 2 silver örhängen)

- Smyckeskrin som inte är så stort men får plats med mycket och gärna så att allt kan ligga för sig eller på något sätt så de inte trasslas ihop. Har inget bra exempel men litar på att ni har fantasi ;)


Har ett nyårslöfte på att bli bättre med smink och smycken, därför önskar jag mig mer smycken då allt jag äger i den här lägenheten är ett par örhängen. Jag gillar stora smycken så det syns mycket men små diskreta örhängen till vardags är också bra. Någon vacker dag ska jag ta av alla armband som jag har från resan så jag kan använda smycken ordentligt. Alla exempellänkar går till Ur & Penn.


Kläder

Underkläder - Gärna matchande, både fina par och mer bekväma par.

Finkläder - Saknar mest fina toppar till kjol och byxor och fina koftor/tröjor att ha utanpå men klänningar går ALLTID hem.

Vardagskläder - Helfärgade linnen och byxor (kan ju vara svårt att köpa kanske) behövs mest


Om jag får nya kläder så lovar jag att gå igenom allt och skänka/slänga mer som jag inte använder. Storlek kan ju vara klurig men typ S/M eller 36 eller liknande är nog bra. Om ni inte vet ungefär vilken storlek på underkläder så köp inte det ;)

Här ovan ser ni några exempel på underkläder, trosorna gärna helfärgade (eller matchande till BH) och BH antingen diskreta helfärgade bekväma att ha under ljusa eller tighta kläder (de två till vänster i bilden) eller snygga med roliga färger (de tre till höger i bilden). Hitta dem på länkarna nedan som går till Bonprix eller Åhléns.

BH grå / BH beige / BH röd/svart / BH mörklila / BH rosa/lila /
Trosor grå / Trosor beige / Hipster-trosor svarta / Trosor svarta med spets

Tycker jag varit bra på att komma på saker jag vill ha, sånt brukar annars vara svårt. Ni får dock överraska om ni har någon bättre idé på vad jag kan tänkas vilja ha som jag själv inte kommer på. #metapicpasktavling

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer