Min prokrastinering för dagen

Fotboll, Plugg

Vid en liten stund idag fanns det faktiskt ingen disk alls i lägenheten! Jag till och med diskade vinglasen OCH whiskyglasen (som jag egentligen inte får öräta det kan ända att jag haft sönder vinglas förr). Sen blev vi tyvärr tvungna att laga mat och mer disk tillkom. Tycker ändå jag pluggat på bra idag, kom hem vid tre och efter det har jag gått igenom tre och en halv lektion i kursen jag ska skriva tenta i på tisdag. Efter middagen blev det dock två avsnitt av serien istället för att fortsätta plugget.

Var ju lite osäker när jag kom hem om det skulle bli träning idag men ju längre tid som gick, ju mer taggad blev jag och inte tröttare som man brukar. Därför bestämde jag mig för att träna idag även om jag fortfarande är snorig som bara den. Det gick väldigt bra för att vara förkyld och skönt att jag gjorde det för det blir min enda motion den här veckan. Missade träningen igår och det är ingen träning i morgon.

I morgon missar jag en till föreläsning då jag går på utbildning för jobbet istället. Tur att lektionen som också är när jag är på utbildning, även går på eftermiddagen så missar jag inte den. Utbildningen börjar vid nio så blir lite sovmorgon och den ligger på samma gata som jag bor på, bara två nummer bort så det är supernära. Nu ska jag äntligen sova, blir den när träningen slutar vid tio.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer