Min skvalborg

Spel

Fotbollsmatchen skvalborg-morgon har ni redan fått läsa om. För er som missade de inlägget så vann vi med 6-1 och jag gjorde ett mål. Innan matchen klippte jag av alla armband vi köpte på resan genom Australien, nya Zeeland och Asien. Man får inte ha armband på match så tänkte att det var ett perfekt tillfälle att ta av dem. När jag kom hem från matchen var alla (Ola, Brandt och Sofie) fortfarande ganska utslagna. Ola låg och sov och när jag inte hörde vad han sa och bad honom komma ut i vardagsrummet om han ville prata så försökte han ringa oss istället. En timme efter att jag kom hem drog vi till ekoparken för att spela kubb med Möller.

Min sömnbrist började visa sig så jag stannade bara på några omgångar innan jag gick hem för att göra lunch och sen vila lite. Jag hann bara lagom äta upp innan de andra kom hem. Eftersom jag var nykter i fredags var jag fett sugen på att festa igår men de andra var bakis och Sofie och Brandt ville inte bara bakis på flyget hem idag så då skrotades den idén. Efter att jag vilat hade de bestämt sig för att åka till Enköping istället och träffa familjerna så Ola och jag hade en seg kväll själva framför tvn istället. De brukar annars vara tradition att dricka skvalborg så man kan vila kvalborg och ändå orka med valborg. Blev lite antiklimax efter att startat dagen så bra med en vinst och humöret på topp.

Ändå blev det inte så mycket sömn i natt heller för vi kollade på film och sen har vi en ofrivillig väckarklocka som inte sover längre än åtta på en bra dag. Får försöka hinna med någon powernap idag med så att man orkar hela dagen i morgon. Lite kul händer idag ändå då vi inte är bakis som planen egentligen va. Fast bara ikväll, dagen kommer användas till att städa upp efter förfesten vi hade i fredags och latheten vi hade igår.

Ha det bäst!

//Marika

  • Spel
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer