Min tiktok blev viral 😅

Jag skaffade tiktok i början av pandemin som mÄnga andra. La upp tre stycken under den första mÄnaden ungefÀr. Skrollade vÀl en del de första mÄnaderna och efter det gick jag bara in nÀr min lillasyster skickade nÄgon rolig tiktok. SÄ nÄn gÄng nyligen nÀr Jessica ville att jag skulle kolla pÄ nÄgon sÄ hittade jag Àven ett recept som blivit vÀldigt populÀrt pÄ tiktok. SÄ jag testa de att göra det och passade pÄ att filma samtidigt. TÀnkte att jag skulle lÀgga upp det pÄ Youtube nÄngÄng men filmen blev vÀldigt kort sÄ jag körde den i dubbla hastigheten och slÀngde upp den pÄ tiktok.

Jag la upp den vid nio pÄ kvÀllen tror jag sÄ först hÀnde det inte sÄ mycket. Men nÀr jag sen vaknade var jag uppe i nÀstan 1000 visningar, vilket jag tyckte var stort dÄ mina tidigare hade typ max 200. Under dagen fortsatte visningar och likes ramla in och vid lunch var jag uppe i 13k visningar och var helt till mig!

Jag tyckte det var stort nÀr jag kom till 13k och visningarna började avta. Jag testade Àven att göra tvÄ matvideos till men det gick inte alls lika bra för dem. Men den första bara fortsatte att öka och sen började Àven kommentarerna och följare att strömma in. Nu Àr det nÀstan tvÄ vecka sen jag la upp den och allt börjar avta sÄ tÀnker att jag sammanfattar hur det gick för det hÀr tiktoken.

Jag Ă€r just nu uppe i över 230k visningar, 7k likes, jag fick 186 nya följare och mina tidigare videos gick ocksĂ„ upp liite. Det Ă€r ju Ă€ndĂ„ lite coolt tycker jag 🙄 😁 Och ja, jag hade stavfel i texten jag la upp och har inte hittat nĂ„tt sĂ€tt att Ă€ndra det i efterhand...

Ha det bÀst!

//Marika

Gillar

Kommentarer