Mina Ă€lsklingar 😍😍

Busarna hade varit sÄ snÀlla mot varandra hela dagen igÄr sÄ vi bestÀmde oss att sova med öppen dörr för att se om det funkar. De vÀckte oss vid fem, eller ja, mig iaf för Ola sov som en stock och vaknade inte Àven om jag skakade pÄ honom vÀldigt aggressivt. Men det var inte sÄ mycket brÄk som vÀckte mig utan mer Zorro och hans krafsade pÄ fönstret och lÄdorna sÄ vi (jag) valde att stÀnga ut honom ÀndÄ.

'Har de vattnat gatan?' - Ola nĂ€r han kollar ut genom fönstret i trapphuset. Ja Ola, de har Ă€ven vattnat innergĂ„rden och alla cyklarna, eller finns det fortfarande regn i det hĂ€r landet? 😍😍

Vi vaknade sen av att polisbilar susade förbi utanför med sirenerna pÄ. Vi kollade pÄ klockan och insÄg att vi fÄtt sova till tio! Va snÀlla vÄra busar varit som lÄtit oss sova sÄ lÀnge, dock blev det lite stressigt dÄ vi lovat att vara lite hundrastare pÄ morgonen. Vi trodde aldrig vi skulle fÄ sova till tio sÄ vi hade inte stÀllt nÄgot larm men som tur Àr tar det bara sju minuter med cykel sÄ vi var dÀr pÄ nolltid. Det hade regnat under natten och det kÀndes i luften. Underbart! mer regn tack!

Vilden som hon Ă€r drog hon vĂ€ldigt mycket nĂ€r vi precis kom ut. InsĂ„g sen att det var för pinnen hon sĂ„g en bit bort. NĂ€r lilla jag med mina 160 cm och bara dubbla hennes vikt ska försöka hĂ„lla tillbaka henne krĂ€vs det mycket muskler. Ola tog över tyglarna och det sĂ„g ut som att det var Zorro pĂ„ andra sidan kopplet för han hade sĂ„ mycket lĂ€ttare att hĂ„lla i henne 😅  NĂ€r vi kom hem igen la vi oss pĂ„ soffan med en film och Ă„t frysmat vi köpt pĂ„ vĂ€gen hem. BĂ„da katterna lĂ„g och sov i varsin ende av lĂ€genheten, sen kom Zorro, nyvaken, och la sig pĂ„ mig för att gosa. DĂ„ lyfter Ola ner Trixie frĂ„n kattrĂ€det dĂ€r hon sov och la henne pĂ„ mig med och de började slicka varandra! đŸ˜»đŸ˜» Det Ă€r första gĂ„ngen vi ser henne slicka honom, riktigt fint moment.

Nu ligger vi i sĂ€ngen och tar en liten eftermiddagslur. Ola och katterna somnade pĂ„ en gĂ„ng men jag Ă€r inte sĂ„ bra pĂ„ att sova middag sĂ„ jag bloggar istĂ€llet. Solen har lyst hela morgonen men mörka moln har lurkat Ă„t alla hĂ„ll. För en timme sen började Ă„skan och för en halvtimme öppnade himlen sig och slĂ€ppte ner ett mycket efterlĂ€ngtat regn 😍😍 Det regnade bara typ en kvart dock och nu Ă€r det tyst bĂ„de med regn och Ă„ska. Lite trĂ„kigt att det inte höll i sig men jag Ă€r glad över det lilla vi fick! HĂ„ller tummarna för att pappa fĂ„r mer sĂ„ skörden kan ta sig. ❀

Ha det bÀst!

//Marika

  • NĂ€ra Uppsala

Gillar

Kommentarer