Mina julklappar!

Gäster, Jul, SpelInnehåller affiliate-länkar

Här kommer äntligen ett inlägg om alla mina fina julklappar jag fått i år. Nästan precis allt på min önskelista kom fint inslaget av min eller Olas kära släkt. Hade först på dagen innan julafton firande med mamma, syskonen och kusiner, på julafton firade vi med pappa och hela tjocka släkten under Kalle och kvällen spenderades i Hummelsta med Olas familj. Därför tar jag upp vilka julklappar vi fick i typ den ordningen.

På bilden ovan har jag med nästan allt som jag och Ola fick av mamma, det är så sjukt mycket! Det är nya kökshanddukar, supersköna tofflor, gulliga kissevantar, pennor, stift, nyårsbingolottor och glasmatlådor som Ola älskar. Köksvåg och en form med lock för bakning vilket jag saknade när mamma var här sist och vi skulle baka, fick bli i en ugnsform då istället, alla sätt är bra utom de dåliga. Vinglasen fick jag för att jag några dagar innan jul råkade ha av foten på en av våra och skickade en bild på det i våran facebookgrupp och sa att jag ville tillägga en sak på min önskelista. Pennor, stift och glasmatlådor var det som stod på min önskelista, förutom vinglasen förstås, allt det andra har mamma själv (eller eveuntuellt med hjälp från andra vad vet jag) klurat ut och allt passar så bra!

Missade att lägga med sängkläder som vi fick i den här bilden så de ligger i bilden under men är också från mamma. Dessutom så fick jag en helkroppsspegel som inte fick plats i bilen vilket också stod på min önskelista. Vi har två speglar i våran lägenhet som man bara kan se till max halva magen och ingen av dessa är i sovrummet, ville verkligen ha en helkroppsspegel, problemet nu är bara vart vi ska ställa den. Vi har täckt varje väggyta i hela lägenheten men är ganska säker på att den går att ställa bakom vår tvättkorg och sen kan man bara flytta på tvättkorgen om man vill se fötterna med (vilket jag säkert ofta vill då jag älskar alla mina skor).

Sängkläderna vi fick av mamma heter faktiskt Nina, ni som känner mig förstår att det är lite kul, för det är ju så att min mamma heter Nina. Det var också något jag hade önskat mig, lite roligare sängkläder. Ett av vårat set måste ha krympt i tvätten för det ska vara 150, vår säng är 140 men det räcker inte ens nästan över hela sängen och vi har märkt att vi får brottas lite när vi använder det för det räcker inte över båda. Det är också bara det av våra bäddset som har färg, det andra är helvitt eller grått och vitt så jag ville ha något roligare.

Nästa bild är då på det som vi fick när vi firade jul på Mälsta, som gården pappa och hans sambo bor på. Vågen vet ni redan från ett tidigare inlägg kom från Angelica, min storasyster, och även den rosa tränartröjan från Nike kom från henne. Tror hon vill att jag ska börja träna. Från pappa och Helena kom varsin tileMate (hitta den här: Tile Mate) som man sätter fast på sin nyckelknippa, cykel, plånbok eller något som man lätt tappar bort och sen kan man hitta den med mobilen, dessutom jag fick ett pling i mobilen (swisch) och Ola ett presentkort på Boozt.com.

Mössan och de mysiga sockorna fick jag av min lillasyster, Jessica, och Ola fick repair kit för cykeln av henne. Presentkortet på kicks kom från lillebror, Rikard, som i år inte snålskjutsat på någon utan köpt alla sina julklappar själv och dessutom la 50 kr mer på mitt presentkort än vad jag la på hans! Måste nästan ge honom 50 kr nu, man mår ju så dåligt när sånt där händer. Av farmor, farfar och Helenas föräldrar, Gun och Sven, fick vi pengar som alltid är välbehövligt, speciellt för oss studenter. Är det något jag missat nu? Ja, de 12 dessertglasen uppe till vänster kommer också från pappa och Helena, några som de haft stående hemma och aldrig använt som dessutom skulle passa perfekt på nyår!

Hemma hos familjen i Hummelsta kör syskonen, som jag redan nämnt, med Secret Santa. Jag fick Emmy, en av Olas storasystrar, och Olas andra systers pojkvän, Sebastian, fick mig. Av honom fick jag en riskokare och många söta leksaker (från Trixie) till min lilla vän som är svart, för att hålla honom sysselsatt varje natt. Alltså till Zorro, haha.

Av Olas Secret Santa, Emmy, fick han Catan: Städer & Riddare som är en expansion till Settlers från Catan som vi spelar ganska ofta, han fick även mer sängkläder så nu kan vi göra oss av med alla för små eller tråkiga bäddset! Av Olas föräldrar så fick vi båda en sponsring till en resa som hela Olas familj ska göra i sommar, hoppas bara att den inte krockar med eventuellt sommarjobb... Av Håkan, Olas syskons pappa, fick vi en chokladask och av Olas farfar fick vi pengar.

Olas nioåriga systerdotter, Felippa, hade även köpt en present till oss för sina egna pengar! Vi fick godisklubban och Yankee Candle för bilen med doft av rosa sand. Av den andra systerdottern, Felicia, fick vi glöggflaskan utklädd till en tomte.

På Hummelsta firandet fick vi även en ljushållare med ett ljus i. Olas första tanke var 'Vilken bra bålskål', en äkta student det. Om ni är mer intresserade av julklapparna så har jag försökt länka till några av dem så det är bara att klicka på de understrukna orden så blir ni skickade till rätt sida! Annars får ni fråga de som köpte presenterna helt enkelt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer