Misse-helg med montering av byråer

Kattunge, Lägenhet

VARNING FÖR SÖTHET! Vi har verkligen världens bästa kille. Han va superbusig när vi gick och la oss och hade man inte kroppsdelarna under täcket så attackerade han. Vi trodde vi inte skulle få sova alls men till slut började han lugna ned sig, han somnade först mellan oss men vi flyttade honom till hans säng. Han sov nästan hela natten, vaknade bara två gånger då han valde att lämna sängen för att lägga sig på mitt huvud 😅

Men han verkar gilla sin säng iaf, det känns bra! Idag stannar vi hemma hela dagen för att ta hand om vår nya sötnos.

Igår byggde Ola ihop katträdet, som jag och Rikard släpade hem på eftermiddagen, när jag var på fotbollsmatchen. Zorro började klösa i det långt innan det var ihopbyggt helt. Det är så kul att se att han använder och gillar det vi ger honom. Han gick använde även kattlådan för första gången igårkväll, skönt att veta att det funkar.

Idag har vi skruvat på IKEA möblerna vi köpte med pappa och Helena i torsdags. Zorro är så nyfiken och älskar att vara med när saker händer så det var ju självklart han skulle "hjälpa till"

Sen märkte vi hur han bara låg i vägen och inte busade så mycket så vi la han i hans säng igen. Där sov han igenom allt bankande och skruvande som pågick, önskar jag också kunde sova så djupt.

Nu är första möbeln ihopskruvad, bara två kvar. Först när vi trodde vi var klara så satt lådan helt snett när vi satte in den och vi blev lite oroliga. Sen visade det sig att vi skruvat fast de lådan rullar på åt fel håll, när vi fixat det så passade lådan perfekt.

Nattduksbordet gick in fint mellan sängen och väggen. Nu har vi ätit lunch och ska väl snart ge oss på nästa möbel, eller kanske plugga (är ganska säker på vad vi kommer välja...)

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer