Mitt mål med #nouw30daychallenge

Renovering

Förutom kravet om att lägga upp minst ett inlägg om dagen har jag några delmål för att utveckla min blogg och mitt bloggande.

1. Uppdatera header

Min header är något jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Min blogg är väldigt vardaglig och handlar om så mycket olika saker att det är svårt att hitta en bra som funkar till hela bloggen. Jag har just nu en med åtta olika småbilder för att försöka få med alla stora aspekter av mitt liv men det blir lite plottrigt då. Ett av mina delmål är därför att hitta en bra header som passar till bloggen, kanske inte ha bilder utan bara skriva mitt namn och ha någon fin bakgrund, kom gärna med förslag! (Nej Albert, jag kommer inte lägga en bild på dig där)


2. Uppdatera profilbild

Min första profilbild var en selfie tagen på flygplatsen dagen vi åkte från Asien och hem med andra personer i bakgrunden och inte alls passande egentligen men det var den bästa jag hade på datorn. Efter att jag färgade håret kände jag för att byta bild igen men jag orkade aldrig ta tag i det och ta en ordentlig, bra bild utan tog bara en annan selfie jag redan hade på mobilen. Nu är det nog dags att ta en ordentlig bild men tar man en själv bild det väldigt nära och inte bra bilder. Behöver alltså nån som hjälper mig ta bilder och Ola är inte den bästa på det. Kanske får fråga Anna, hon har ju trotts allt varit med i Mediakå.

3. Designa om utseendet

Jag har inte kollat mycket alls på olika modeller, upplägg och design man kan ha på bloggen, är ju ändå relativt ny i bloggandet. En av mina mål är därför att undersöka designen mer, vad man kan ändra och hur jag vill ha det.

4. Hitta fler intressanta bloggar att följa

Jag följer inte så många bloggar i dagens läge, innan jag själv började blogga läste jag aldrig andras bloggar. Det vore kul att hitta lite roliga bloggar att följa som kan ge inspiration.

5. Inte låta bloggandet påverka negativt

Jag har alltid sagt att bloggandet är för min egna skull och om det skulle vända och bli till en negativ sak, att blogga, så ska jag inte fortsätta. Nu får bloggandet mig att må bättre, orka mer och något att göra när Ola sitter och spelar. Om det skulle ändras och jag skulle börja känna mig tvingad att lägga upp inlägg och att jag inte längre tycker det är kul att skriva så lovar jag nu mig själv att jag inte ska fortsätta blogga. Även om det blir så att jag tycker det är superkul men att jag prioriterar bloggen för mycket och att det går ut över skolan, hindrar mig från att hitta på saker med vänner eller att jag blir för osocial mot de jag hänger med och bara bor i telefonen så måste jag göra något åt saken. Kanske inte sluta helt men att trappa ner i alla fall.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer