Morgonen i verkstad

Skola

I går efter vi handlat kom jag på att vi inte handlade sylt och jag har blodpudding i matlådan. Fick springa till Ica i morse innan vi åkte till skolan. Blev bil idag med då Ola inte fick sin cykel lagad igår och mitt lår klagar lite ortfarande så ska testa ikväll om det år att cykla med det.

Idag började vi med att spendera drygt två timmar i verkstaden och såga upp bitar till projektet. Det blev jag som fick använda sågen och det var metallplattor, metallstavar och plats som skulle mätas och sågas. Efter två timmar vid bandsågen så skakar mina händer fint nu. Det kändes som att vi fick mycket gjort men när vi sitter och diskuterar allt som ska göras så är det fortfarande mycket kvar.

Nu är vi på lunch, går ända till fem idag, sen ska Ola laga cykeln och åka på någon whiskyprovning. Jag har träning ikväll men om jag inte kan cykla så kommer jag nog inte ta mig dit heller. Vi får se vilket humör jag är på, kan ju vara kul att vara kolla på med.

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

NellieBorg
NellieBorg,
Härlig blogg! Vill du vara med och tävla om att bli VECKANS blogg i en HEL VECKA kika in bloggen för att läsa mer det lilla duu behöver göra.
nouw.com/nellieborg