Morgonlöpturen

När man har en bra period kan man få för sig att göra saker som att gå upp vid sju på morgonen för att springa innan jobbet. Jag försöker att springa en gång i veckan, det håller jag inte så ofta dock men blir kanske en gång varannan vecka iaf. Senast jag sprang, förutom i morse, var i onsdags förra veckan på lunchen.

Trixie vill alltid följa med ut på promenader, tror hon kommer uppskatta att vi bor en halv trappa upp och med balkong om bara en vecka!

Jag fick en smartklocka av Ola i födelsedagspresent förra året och köpte bluetooth-hörlurar förra Black Friday, som gör att jag kan lyssna på musik och få hela springturen loggad utan att ha med mig mobilen. Det är ju helt underbart för en som älskar statistik.

Jag råkade springa en liten annorlunda väg i morse än senast då jag glömde svänga av och då är det perfekt att få all den statestiken så man ändå kan se om det gick bättre eller sämre. Jag har inte spelat fotboll sen september och de individuella träningarna har varit få sen dess så kanske inte springer lika fort eller långt som en "fotbollstjej" bör så va lite snälla i dömandet.

Var väldigt mycket jobbigare att springa nu på morgonen än det var förra vecka på lunchen. Kan ha att göra med att jag inte hade ätit eller druckit något innan jag gav mig iväg. Jag var på väg att ge upp många gånger men pushade tills jag var nästan framme iaf. Blev ungefär 150 meter kortare än förra veckan men jag sprang också i ett snabbare tempo så svårt att bestämma den avgörande faktorn. Om ni är lika töntiga som jag så får ni statistiken här nedan.

Blir kanske en runda till på det här spåret sen måsta jag hitta ett nytt i Linköping! Vi bor lite utanför staden så borde inte vara allt för svårt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer