Möte med Zorros halvsyskon!

Kattunge

Igår var vi hemma hos min faster för att fira min kusin som snart fyller år. Det är därifrån Zorro kommer då de har hans mamma Sessan. Hon fick nyligen en ny kull ungar där vi redan paxat en till. En av kattungarna ska de behålla, den mest busiga precis som Zorro var i sin kull. Vi vill ändå ha en mer lugn då vi redan har galna Zorro så de passar oss bra.

Vi har nog siktat in oss på en av de orangea katterna. Det är lite svårt att se skillnad på de två, speciellt på bilden där de sover på varandra och man kan inte se vilken kroppsdel som hört till vem. Den ena har dock lite mörkare och tydligare ränder på ovansidan, vilket syns ganska bra på bilden nedan då de snuttar på Sessan. Den är även vitare på hakan och magen medan den andra har lite otydligare linjer och har mer en jämnare nyans över hela. Vi har nu iaf fått en liten uppfattning om personligheter och hur de ser ut så nu ska vi försöka komma fram till vilken vi vill ha. Den måste klicka bra med Zorro men Eva tror att båda de skulle komplettera honom bra. Vilken hade ni valt?

Alla ungarna låg och sov när Sessan kom och var redo att mata. Hon jamade och började slicka på dem tills de vaknade och sen la sig ner och lät de äta. När hon tyckte de var klara ställde hon sig bara upp och gick. Ungarna låg då kvar där hon hade legat och somnade direkt.

Det är lite kul att den orangea färgen kommit fram i alla kattungarna och inte bara de helorangea. Den överst i bilden där de sover på golvet kan man se fläckar av orange i men det mest spännande är den fjärde katten längst ner. Det syns inte jättetydligt på bilden men benet som ligger på den orangea katten smälter in väldigt bra, detta är på grund av att de benet är nästan helt orange. Är supergulligt att den har fått så.

Lägger tungan här så länge.

Vi åkte dit med Angelica och Fredrik och det blev lite missförstånd när vi skulle åka hem. Det var nämligen så att Zelda skulle med hem från mamma och det blev en miss i kommunikationen. Kom därför iväg mycket senare än tänkt men då fick vi mer tid med kattungarna och höra historier om Tokyo där Eva och Ubbe nyss varit.

Ha det bäst!

//Marika

  • Kattunge
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer