Mycket plugg med lite fika och nya fönster

Lägenhet, Skola

Igår var det inlämning av regleruppgiften. Egentligen är inlämningen idag klockan åtta på morgonen men ingen vill vara i skolan innan åtta. Ola började vid åtta och hade labb till tolv tillsammans med Anna Erik och Albert. Eftersom jag gick regleren förra året med gjorde jag labbarna då och behöver inte göra dom igen. Jag drog till skolan till 10 ungefär, innan dom som skulle byta fönster hos oss kom till vår lägenhet, dom började med lägenheterna ovanpå. Sen satt vi och nötade uppgiften till 16 då vi kände oss relativt klara.

Vid 17 var det fika hos Gustaf, låtsasbroshan, som gällde. Vi bestämde oss därför att stanna kvar i skolan tills det var dax att cykla dit. Första gången på besök hos Gustaf, mycket mysig lägenhet på bottenplanet med det stor och fin egen altan utanför vardagsrummet.

Vi var bara en stund där då vi behövde fortsätta plugga. När vi kom hem var de nya fönsterna på plats! Dock så var inte fönsterbrädan där än så de skulle komma idag på morgonen och fixa det, vilket jag skrivit om i det tidigare inlägget.

En väldans förbättring helt klart dock så är de väldigt skitiga och golvet och saker i närheten har blivit väldigt dammiga. Jag som städade, dammsög och till och med skurade golvet för bara ett par dagar sen 😧 Tur att det fortfarande är tentaperiod så jag hinner nog med en till städomgång innan den är över 😉

Idag var det presentation av labben som sagt tidigare. Det gick bra, kursen är så flummig att man inte alls visste vad man skulle förvänta sig. Det var typ bara att skrolla ner i labbrapporten visa graferna för operationsförstärkarna som vi hade jobbat med och snabbt förklara vad de visade typ. Sen cyklade jag och Anna hem till mig och gjorde klart exe inlämningen så nu är det "bara" tentorna kvar!

Jag började sedan plugga till kvanten. Nils kom hit så Ola, Anna och Nils pluggade halvledare, den jag skrev och klarade i augusti. Efter cirka två timmars av pluggande i kvanten kom jag fram till att jag aldrig kommer hinna lära mig betydelsemycket till tentan som är i morgon. Det är en deltenta på en kurs jag inte klarat än så skriver hela vid omtentatillfället istället. Jag har ju ändå tre tentor nästa vecka som är troligare att jag kommer klara om jag får lägga idag och i morgon på de. Så nu prioriterar jag reglerplugg men är så trött att jag nog inte kommer orka plugga så mycket mer... Får tagga om till i morgon.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer