Myser med böcker och misse

Kattunge

Det är skönt att få vara hemma med våra bäbisar igen. Sova i våran sköna säng, var många timmars sömn i natt, Ola försöker påstå att jag somnade sju men jag såg nästan hela filmen så snarare halv nio men det gav än då många timmars sömn.

Idag har det varit hela dagen i skolan, hade lektioner mellan 8.15-10 och 15.15-17, japp de betyder fem timmars hål. Vi gjorde lite inlämningsuppgifter innan lunch och sen drog två av oss på en annan föreläsning så det blev bara jag och Anna kvar. Vi lyckades innehålla oss i två timmar till innan vår lektion började. Efter skolan drog jag och Ola och handlade. Vi gjorde ganska tomt i kyl och frys innan vi drog till Skottland så det behövdes verkligen. Jag köpte även in grejer till en ny vegetarisk rätt vi ska testa på fredag.

Blev lite ost och kex med O'boy innan middagen för det finns O'boy i landet igen!! Mumma! Vi åt potatisbullar till middag, lätt, gott och väldigt länge sen vi åt. Jag lästa klart min bok efter middagen, jag fastnar verkligen i böcker, spelar ingen roll hur bra eller dåliga de är, jag måste veta hur de slutar. Även därför jag inte kan somna till filmer säkert. Nu är den slut iaf. Bambi heter den, helt okej ändå även fast den inte riktigt slutade som man ville men Ola sa att den tillhörde någon slags serie så kanske nästa bok ger en det man vill. Nu ska vi kolla på serier och sen sova.

Ha det bäst!

//Marika

  • Kattunge
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer