När allt klickar på tentan 💪

Plugg, Tentor

Idag var det äntligen dags för sista tentan den här perioden. Har pluggat i en och en halv vecka till den här när jag insåg att jag inte skulle hinna plugga så mycket till tentan jag skrev precis innan. Prioriterade den här istället vilket nog var rätt val. Jag testade i förrgår att göra tentan som jag skrev i den här kursen vid jul. Utan facit, utan att kolla upp något som om den tentan vore på riktigt. Satt inte och försökte superlänge när det inte gick dock. Var en mycket svår tenta för det kändes förra gången att jag hade bra kolla men fick ändå bara en tredjedel av poängen jag behövde för godkänt. Den här gången efter att rättat mig själv fick jag 2/3 av vad som behövdes för godkänt. Så det kändes lite hopplöst när jag gick till tentan idag.

Han hade nog dåligt samvete över att gjort en sån svår tenta för den här var inte alls på samma nivå. Många av uppgifterna var väldigt lika de från gamla tentor, bara sista som skiljde sig mycket och det var också vara den som jag inte svarade helt på. Det här måste ha gått vägen nu, det kändes riktigt bra. Vågar inte jinxa men det skulle vara riktigt skönt att vara klar med den här. Speciellt då första tentan den här perioden som jag prioriterat framför allt annat inte alls gick bra, nu kan jag lägga fokus på den i sommar och skriva den igen i augusti. Håller tummarna för att hon får samma dåliga samvete över att gjort en svår tenta och gör en lättare i augusti 😁

När jag cyklade till tentan var det kallt som bara den, långbyxor, tjocktröja och jacka på. När jag kom ut var det strålande sol och långbyxor och långärmat var riktigt svettigt. Nu ska jag äta någon slags mat, diska undan all disk, packa väskan och sen ska vi dra ut mot hummelsta för en helg med Olas familj.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer