Nästan helt ledig dag

Plugg

Efter duschen och en god frukost så började pluggandet, myskläder är obligatoriskt när man pluggat hemifrån på morgonen. Kom igång med repetition av lektionsuppgifter strax efter nio och gjorde hela lektion ett innan lunch.

Även om termometern visar 18 grader ute, endast tack vare solen som ligger på, så var det skönt att inte cykla till skolan nu på morgonen. Termometern är nu nere på minusgrader igen då solen flyttat sig.

Till lunch blev det återigen baconinlindad kyckling med mjukost och mangoraya, så himla gott det är alltså! Vi hade inte tillräckligt med mangoraya så Ola sprang till Ica medan jag gjorde klart kycklingen och ställde in den i ugnen. Efter lunchen och två HIMYM är jag nu tillbaka i pluggbänken, lektion två är påbörjad.

Om mindre än två timmar är det dags för labb så hinner nog inte så långt på den här lektionen. Efter labben ska några äta på nation innan pubrundan, har fortfarande inte bestämt mig om jag ska träna eller gå pubrundan men oavsett så låter burgare ganska nice.

Ha det bäst!

//Marika

  • Plugg
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer