Nyårslöfte två av sju

Fest, Skola

Nyårslöfte nummer två känns som ett lättare att hålla men ändå något som jag inte lagt så mycket tid på innan så gäller att hitta tid till det. Inget som är så kul att göra men ändå kommer vara superkul att ha resten av livet.

Sy på overallen

Alla program på civilingenjörslinjen vid Uppsala Universitet har en egen färg på overall som använda vid olika tillfällen, som t.ex. ovve-sittningar som hallOVVEn vi var på i höstas, därifrån som bilderna ovan kommer ifrån. På Teknisk Fysik har vi gula overaller. På sin overall syr man fast sitt namn, smeknamn, efternamn eller något som representerar en själv, och alla märken man fått från sittningar eller andra event.

Efter snart fem år på utbildningen har jag inte fått på hela mitt namn än, det står bara MARIK på mitt vänstra ben i rosa bokstäver och inte ett enda märke sitter på, jag har varit väldigt dålig på detta. Det enda tillfället jag sytt på min overall var under de två veckor jag var huvudfadder i början på år tre.

Nu är mitt mål att under detta år sy fast resten av mitt namn, alltså A, och sen sy fast minst fem märken. Även om jag då fortfarande ligger dåligt till om jag lyckas med detta så är det en bra början. Min overall kommer aldrig bli så fin som många andra har men det är mycket lättare att tappa bort alla lösa märken och det kan vara kul att kolla tillbaka och minnas hur man fick alla märken.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer