No more sträckning

Outfit

Igår kom mamma förbi på eftermiddagen innan jobbet när jag var hemma och pluggade. Hon och Angelica har varit på Mall of Scandinavia och shoppat och då tänkt på lilla mig. Jag har ju haft problem med sträckningar under matcher och träningar på senaste. Angelica har föreslagit att köpa lårskydd eller cykelbyxor och jag gjorde ett försök en gång nere på stan med hittade inga. Tror man måste ta sig till gränby eller boländerna för att hitta sånt. I alla fall så när de var där, ringde de mig och frågade om storlek, jag var i skolan då och pluggade så kunde inte mäta på något sätt. Angelica fick testa istället och så chansade de lite. Idag kom hon iaf över med dem och en väska som vi ska packa i till Spanien när vi åker dit om nån vecka.

Byxorna sitter perfekt så nu hoppas vi på att jag slipper sträcka mig varannan match. Mamma nämnde att hon tyckte min tröja var snygg och hade sköna färger. Orimligt att hon tyckte de då jag tror att jag fått den av henne när hon rensade sin garderob för ett tag sen. Inget hon mindes, va hon sa iaf 😏

Har precis skrivit tenta i digital kommunikation, gick sådär. Nu ska jag hem och äta lunch sen åka och jobba. Längtar tills morgondagen som är fylld med fotboll! Sen ska jag fortsätta plugga till sista tentan på torsdag nästa vecka. Snart, men inte snart nog, är den här tentaperioden över den med.

Ha det bäst!

//Marika

  • Outfit
  • Nära Boländerna, Uppsala

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tröjan är så fin och somrig 😊
nouw.com/sofialissmyr
MarikaEdith
MarikaEdith,