#nouw30daychallenge

Så här i början av en ny period på utbildningen blir det lätt att man är i skolan långa dagar och sen inte har nån energi när man kommer hem till att hitta på saker. Det är ju så viktigt att ta pauser, göra roliga saker och få tänka på annat annars är men helt slut innan tentaperioden ens har börjat. Därför tänker jag anta #nouw30daychallenge.

Det mest positiva med att jag börjat blogga är att jag gör mer grejer. Jag har alltid försökt lägga upp minst ett inlägg om dagen och om jag bara har legat i soffan och kollat på serier så finns det inte så mycket att blogga om. Det triggar mig till att hitta på saker att göra, orka gå på träningarna, ta tag i skoluppgifter och planera mera.

Det utmaningen går ut på är att man ska blogga minst en gång om dagen i 30 dagar, utveckla bloggen och sig själv som bloggare. Det jag vill utvecklas med som bloggare är att ta bättre och fler bilder, orka redigera dem innan de kommer ut på bloggen, blogga mer från datorn där det är lättare att göra bra och personliga inlägg, uppdatera min profil och göra hela min blogg mer jag.

En av alla som gör utmaningen kommer vinna en resa till Paris för två. Misstänker dock att det kommer bli någon som har en modeblogg och mer än sex följare, haha, men jag har alltid sagt att bloggen är för mig, mitt sätt att dela med mig av mitt liv och mina erfarenheter så det här är ett bra sätt att lyfta mig själv lite. Om det är fler som vill göra utmaningen, gå in på nouw.com/nouw30daychallenge.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,

vilka 5 mer än mig följer din blogg?

MarikaEdith
MarikaEdith,

Haha, för det första räknas inte du då det är andra bloggare som följer mig i sitt flöde som jag menar, alltså de som faktiskt står som följare på bloggen, för det andra så har jag mer trogna följare än man kan tro (och syns) 😉

nouw.com/marikaedith