Ny inredning

För ett tag sedan så gjorde vi en tripp till Ikea igen. Gjorde ingen uppdatering om grejerna vi fick med oss då för att de inte kunde användas på en gång. Mattan vi köpte behövdes plattas ut lite så vi ställde soffan på ryggen och la ut kuddar och pall i hörnen så den kunde plattas ut ordentligt.

Visst blev det bra? Var lite fundersam med en matta med lite färg då det blir svårare att matcha med annat men eftersom allt annat bara är vitt, grått och svart så behövdes det lite färg! Det andra vi fick med oss var lampor, en som vi fick lämna tillbaka för den behövde man skruva fast och det kan vi inte göra i hyreslägenhet och två andra som vi såklart saknade en del till för att kunna sätta upp. I veckan så åkte Ola och lämnade tillbaka och köpte sista delarna så nu har vi äntligen fått upp dem med. Det var på tiden med tanke på att det börjat bli mörkt ute, måste snart hitta en bra sista lampa till köket med.

Sen fick vi med oss lite smågrejer med som vanligt, bland annat den sjätte djupa tallriken som vi betalade för förra gången men jag tog bara fem tydligen 🙄 Vi fick även med oss två växter hem, en med kruka (eller mugg?) och en som vi satte i krukan vi redan hade hemma som varit tom ett bra tag nu! Det var spännande att se om katterna skulle låta dem vara, den i muggen har jag inte sett dem knappt nosa på men den andra har varit intressantare.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

moaelins
moaelins,
Åh vad fint❤️
nouw.com/moaelins
MarikaEdith
MarikaEdith,