Ny maträtt och cykelverkstad

Middag, Vegetariskt

Idag var det dags för månadens vegorätt. Den kommer också från portion under tian och det blev svamp- och zucchinipasta. Olas reaktion var: jag spyr inte av att äta den. Vet inte om det är ett bra eller dåligt betyg. Det var lite ovant med smak och konsistent i första tuggorna men när man vant sig var det inte så farligt alls. Kanske ska testa med riktig mjölk/grädde istället för havredruck och någon smakrikare ost så de ger lite mer smak.

Eftermiddagen gick vi ut och höll Filip sällskap när han bröt cykeldäck. Han fick låna Olas cykelkit igår för han skulle byta igår men valde av någon anledning att göra det i morse innan första föreläsningen. Vi skulle cykla tillsammans men han kom på att man behövde fylla däcket med luft också och luftstationen är en bit bort. Vi fick alltså ett sms som sa att vi skulle cykla utan honom för han skulle pumpa däcket. Lite senare kommer ett nytt sms om att slangen åkte av däcket när han pumpa så blev ingen föreläsning alls, känns som något bara Filip lyckas med. Så ikväll gjorde han ett nytt försök med vårat övervakande och då gick det bra 😉

Resten av kvällen har det varit kortspel, laddat inför en heldag på jobbet i morgon. Ny blir det lol i sängen tills vi råkar somna, god natt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer