Ny video uppe på kanalen! :D

Youtube

Det tog sitt lilla tag men nu är video nummer 3 äntligen uppe på kanalen!! De två föregående videos las upp på tisdagar efter varandra men nu var det fem veckor sen senaste videon kom upp. Har haft semester så skyller väl lite på det men ska försöka lägga upp lite mer kontinuerligt framöver. Har några som jag har börjat att redigera så hoppas jag hittar tiden att få klart dem snart!

Den här videon handlar om när mina två småsyskon besöker Linköping, blogginläggen från när de var här kan ni hitta här. Videon är bara filmad under söndagen när vi har mysig bakishängsfrukost, jag och jessica tränar på innergården och sen spelar vi alla padel. Vi är väl inga proffs på det, Ola har ju spelat tennis sen han var liten så han har ganska bra koll på vad han gör men vi andra är fotbollsspelare och har inte riktigt koll på armarna, speciellt inte jag och det syns väldigt väl, haha.


Kommentera, gilla och prenumerera gärna så kommer det upp fler inom snar framtid :D

Ha det bäst!

//Marika

  • Youtube

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh vad underbart med en nya video, jag ska kika på den så fort jag får tid. Tycker verkligen om dina videos ska du veta. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MarikaEdith
MarikaEdith,
Åh va fint sagt! Ska försöka få upp videos lite oftare, kul att de uppskattas 😄 Kram<3
nouw.com/marikaedith