Nya Ångströmslaboratoriet

Skola, Fotboll, Plugg

Först och främst tänker jag be om ursäkt i förväg att jag kommer gräva ner mig i tentaplugg närmsta veckan. Kommer nog inte bli mycket bloggande p.g.a. att jag inte har tid och dessutom inget roligt att blogga om. Idag hade vi en föreläsning vid tio, sen gick vi på ett informationsmöte om nya Ångström på lunchen och fick höra massa spännande saker. De ka göra två nya byggnader, en utbyggnad på södersidan och en stor byggnad på norra sidan. Efter mötet hade vi lunch på riktigt då vi inte hade något schemalagt efter lunch. Gjorde uppgift tills i morgon och sen cykla hem och nu ska jag kasta mig in i plugget.

Idag har jag bytt ut vinterjackan mot en vårjacka och tumhanskarna mot fingernvantar. Har svettats den senaste veckan och solen lyser som bara den så kände att det var dags. Gick bra till skolan men på vägen hem blev det himla kallt. Jag är redo för vår, varför är inte vädret det?

Ikväll blir det kanske träning, träningen idag är utomhus, sent på kvällen och min förkylning har inte riktigt lagt sig. Ska fundera på om man borde vila en dag till men då är det så långt till nästa träning... Får känna efter ikväll hur jag känner.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer