Nya lägenheten!

Lägenhet

Här kommer lite bilder på lägenheten och en beskrivning på hur det ser ut och hur vi tänkt inreda. Jag tog dock inte bilder på lägenheten innan vi började ställa in grejer utan tog bara en snabb filmsnutt så bilderna är screenshots och därav den dåliga kvalitén. Men har tidigare lagt upp bilder på den från de bilder som låg på blocket så om ni vill se bättre bilder, dock med ägarens inredning, klicka här.

När man kommer in genom dörren har vi rummet till vänster i bilderna ovan. Där har vi tänkt göra ett kontor med vårat skrivbord med skrivbordsstolar, vår gamla, sönderklösta soffa och vår mindre, ännu äldre tv.

Till höger när man kommer in är först toaletten och sen kommer sovrummet. Äntligen ett sovrum utan skrivbord och Olas dator! Vuxen poäng att ha ett sovrum man faktiskt bara sover och förvarar sina kläder i! Sängen är vår hyresvärds som hon lämnade så vi inte ska behöva släpa ner våran säng då hon ändå inte skulle ha med den till nästa lägenhet. Från sovrummet kommer man även ut på balkongen, dessa kan ses i bilden i mitten och till höger bland bilderna ovan.

Rakt fram från ytterdörren har vi hall, walk in closet, ett utrymme för köksbord och sen köket. Köket är väldigt fint och har en diskmaskin! Äntligen en diskmaskin! Från köket kommer man ut till balkongen med så vi har två dörrar till balkongen.

Sen har vi också ett badrum med badkar och handfat och ett stort vardagsrum. Vardagsrummet är nästan lika stort som vår gamla lägenhet känns det som. Där ska vi ställa soffan vi fått av mamma, väldigt snällt av henne då våran soffa hade sett otroligt liten ut i det stora rummet. Vi ska även ställa in den större TVn och ha en bar som våran hyresvärd också lämnat kvar till oss. Tror det kommer bli superbra.

Efter vi packat ur allt, fixat lite möbler och fikat så begav vi oss tillbaka mot Uppsala. Behövde en vända till för att få med katterna också så sov hos Jessica i Knivsta från fredag till Lördag. Det blev allsång av mig och Jessica i bilen som uppskattades väldigt mycket av Ola! Väl hos Jessica så skålade vi för att vi flyttat in i ny lägenhet även om vi inte var där haha.

Bilder på hur lägenheten blev med all inredning kommer när vi fått bort alla kartonger, så håll ut! Så taggad som jag är på att packa upp allt så behöver ni nog inte vänta länge.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer