Nyår i Länna

Nyår

Det var väldigt fram och tillbaka med vart jag och Ola skulle fira nyårsafton. Vi bestämde tidigt att vi skulle fira med Sofie och Toffe men när vi senare dubbelkollade så hade de gjort upp andra planer med att sova borta på hotell. Vi kollade då upp möjligheterna med Emil och Albert men de var ju så himla sega på att svara så vi funderade på att åka hem tidigt. Ha nyårsafton hemma med katterna och bara mysa. Men sen kom Sofie och Toffe som räddarna i nöden då deras utflykt blev inställd, så det blev en nyårsafton i Länna trotts allt.

Beställde catering från Ica som de hade testat förut (i Umeå om jag inte minns fel 🤔) och det hade varit så bra. Men Gränby levde inte riktigt upp till förväntningarna men gott var det ändå!

Vi spelade nyårsbingo, lite nyktrare detta år än förra men bara knappt! Sen gick vi ut med tomtebloss och firade in det nya året. Grannen körde även på med raketer så vi fick se det på nära håll utan att behöva smälla några egna. Vi träffade även på en ny bekantskap 🙈 Kvällen slutade sedan nån gång efter fem, påstår min klocka iaf. Själv hade man inte så bra koll på tiden.

Mådde ändå inte så hemskt dagen efter, mer trött för de få sovtimmarna än bakis faktiskt då jag knappt drack något efter tolvslaget. Vi köpte kebab och pizza och sen åkte vi hem till katternahos Jessica.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nyår

Gillar

Kommentarer