Nyårslöfte tre av sju

Det här är ett till löfte i träningens anda. För snart ett och ett halvt år sen så opererade jag knät för korsbandet var av och sen var det månader med rehab. Mitt under rehaben åkte jag utomlands och kom tillbaka i juli. Innan operationen hade jag gått runt med korsbandsskadan i över ett år innan jag fick rätt diagnos, vilket gjorde att jag inte spelat en match på över två år när jag kom hem från resan. Jag spelade säsongen i höstas men det var mindre än hälften av alla matcher man spelar på ett år kvar då. På grund av alla anledningar jag nämnt nu kommer nästa nyårslöfte troligtvis bli ganska lätt att hålla.

Utvecklas som fotbollsspelare

Det är ett väldigt öppet löfte som innefattar flera saker. För att kunna bli bättre måste man gå på fler träningar och eftersom jag bara var hemma en säsong förra året så kommer jag nog lätt vara med på flera träningar i år. Under den säsongen jag var med förra året gjorde jag tre mål så ett delmål i det här löftet är att göra fler mål än förra säsongen. Sånt är ju kanske lite svårt att lova men jag kan lova att sträva mot det, träna mer, bli lugnare i målchanser och försöka placera bollen. Jag har alltid varit dålig på att dricka vatten och för att orka mer behöver man dricka mer vatten, det är lika viktigt under matchen som utanför planen. Därför är en del av det här löftet att dricka mer vatten.

Jag har spelat fotboll sen jag var sex år (förutom lilla uppehållet med skadan nu då) och jag älskar det lika mycket nu som jag gjorde då. Det är ett jättebra sätt att träna när man kan göra det tillsammans med vänner och samtidigt som det är väldigt kul för då tänker man inte på att det är träning. Jag hoppas innerligt att vi lyckas skrapa ihop folk för att kunna spela i en elvamannaserie i år med. Så, ännu en gång, kom ner och provträna med oss, det blir kul!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

EGillberg
EGillberg,

Åh som jag kan sakna fotbollen ibland! Kanske att jag tar tag i det när jag väljer att lägga klubban på hyllan, spela på en rolig nivå bara för att spela. Lycka till med dina mål med fotbollen! 😊

nouw.com/egillberg
MarikaEdith
MarikaEdith,

Ja gör det! Älskar verkligen sporten, hoppas jag aldrig behöver ge upp den 😄

nouw.com/marikaedith