Ola har fyllt år! | Ny video

För en vecka sen blev Ola ett år klokare. Han fick självklart frukost på sängen i form av croissant med leverpastej, bra grejer det! Han fick även paket såklart, en massa skjortor och pikéer, dock så passade inte alla riktigt efter att haft en väldigt nyttig månad 😅 Jag spenderade sedan hela jobbdagen på jobbet och han jobbade hemifrån.

Jag hade himla tur med leveransen och present nummer två anlände lagom så att jag kunde hämta dem på vägen hem från jobbet. Det var två canvas tavlor som jag gjort med egna bilder. Den enda är bilder på oss från olika tillfällen och den andra är massa fina bilder från Europaresan vi gjorde förra året.

Jag hade även i några dagars tid filat på en film till honom som jag la upp på kvällen och vi tittade på den tillsammans. Ni kan själva se den här nedan om ni vill.

Ola hade gett sig på att göra Pulled beef som vi tänkte göra burgare på till kvällsmat nu när han ändå jobbade hemifrån. Det gick sådär tyvärr 😂 Den ville inte riktigt dela sig så det blev att äta dem som köttbitar istället med brunsås och rotfrukter i ugn, var himla gott det med!

Resten av kvällen spenderade vi i soffan med täcke och massa mys. Grattis till 27 år på jorden älskling ❤️

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer