Ola shoppar sommargarderoben

Shopping

Idag tog vi oss en promenad till stan för att handla lite. Ska ta ungefär 40 min att gå enligt Google men jag fick även för mig att använda en av extrapåsarna jag hade i handväskan och plocka upp skräp vi hittade på vägen. Lite finare gjorde vi promenaden iaf. Flyttade även in en elsparkcykel som folk bara parkerar mitt på gatan. Såg även en cykel i ån, den var lite långt ner och fick inte riktigt plats i påsen som jag plockade skräp i så den fick ligga kvar.

Idag var det Olas shoppningdag och han hittade faktiskt ovanligt mycket. Det börjar bli sommar så han behöver lite mer sommarkläder plus att hans löparskor är otroligt slitna och vill inte att han ska ha en anledning att inte följa med mig och springa. Han hittade tre par kortbyxor, två t-shirts, en skjorta, en piké, ett par badbyxor, nya löparskor och tre par strumpor. Blev dock ingen klipptid för de två ställena han hade kollat in hade bara öppet på vardagar och det gick inte att ta nån av de andra ställena som hade dropp in. Men han har lovat att boka klipptid snart iaf!

Jag passade på att hitta en väska på halva priset när Ola stod i kön på Intersport, på MQ hade han 400kr kvar på sitt presentkort så jag fick med mig en topp och en kjol därifrån och fem par strumpor när vi stod i kön på Stadium där skorna köptes. Så jag fick en del shoppade gjort även om det var Olas dag egentligen.

Vi var även inne på ÖoB och Clas Olsson för att köpa lite nödvändigheter, letade efter luckdämpare och kattnät till balkongen men hittade inget kattnät så blir nog en trip till området där Ikea ligger i morgon. Luckdämparna funkade knappt dock så vi får försöka lära oss stänga luckorna långsammare.

Efter vi shoppat så testade vi nyöppnade Berlin Döner. Vi åt kebab och det är ju aldrig fel men det var inte överdrivet gott tycker jag. Här nere kan ni även se hur kjolen ser ut på. Nöjd med alla inköp idag, både Olas och mina egna.

Nu ska vi vila fötterna i soffan, tyvärr så kan vi inte använda Chromecasten för internet slutade fungera i natt. Antar att det som våran hyresvärd hade haft tog slut och vi har inte lyckats starta det som ska finnas i väggen via fiber än, hoppas det är löst till måndag annars blir det jobbigt att jobba hemifrån.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer