Olas misstänksamma utbyte

Skola, Whisky

Har varit så himla seg idag. Sov strax över åtta timmar men det känns som att jag sovit i typ fyra. Vi började inte förrän ett idag men vid tio var vi uppe och åt frukost och läste igenom föreläsningsanteckningar till quizet på sista föreläsningen. Vi började käka lunch vid strax efter 12 men jag hade ätit mer till frukost än jag brukar så orkade bara några tuggor innan jag var proppmätt igen. Precis innan vi skulle gå ut till cyklarna höll jag på att somna i soffa, riktigt seg alltså.

På första rasten skulle Ola träffa Jonas för att göra en ganska skum deal som såg väldigt misstänksam ut. Han swischade en slant och tog emot två 3 cl flaskor med gulbrun vätska. Flaskorna syns på bilden ovan. Det ser verkligen ut som flaskor man ska få upp det med en spruta typ. Det är för hans beroende men det är inte lika skumt som det ser ut/låter. Det är två olika whiskysampels. För att testa vilka whiskys som är goda så har han köpt tre cl av två olika sorter för att provsmaka.

Nu när vi kom hem så låg det ett annat paket i brevlådan, också det var 3 cl sampels av whisky med av fyra andra sorter. Kommer få en riktig whiskyprovarkväll snart och testa alla olika sorter han fått hem. Han har tidigare fått hem en på 10 cl med och köpt två hela whiskys på systemet och även gått med på att tillsammans med hans systrars respektive köpa fler flaskor. Hans nya beroende kommer göra honom pank och fylla lägenheten med flaskor men det gör honom glad så låter han hållas än så länge, haha.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer