Olas farfar 85 år!!

Fest

Efter vår lilla tälthistoria med Sofie och Christopher så åkte Ola tidigt för att spela paddel. När vi i spöregnet packat ihop tälten och allt så åkte jag och mötte upp dem vid hallen och kollade på när de spelade sista halvtimmen. Därefter blev det att lämna saker hos Frida och Sebbe där vi skulle sova i natt och hämta upp tårtor på vägen ut till Hummelsta för i lördags var ingen vanlig dag, nej det var Olas farfars 85årsfest!

Riktigt trevligt var det, en del nya ansikten men också de "gamla vanliga". Buffé med så mycket god mat och dricka i överflöd. Fina tal hölls, vi spelade kubb och boul och bara hade det underbart. Regnet lämnade oss nästan helt ifred vilket var otroligt skönt. Olas farfar är en väldigt erfaren och underbar man som älskar att berätta historier om saker han varit med om och vi älskar att lyssna.

Ola hade ju som sagt gjort sin egna citronvodka till hans föräldrar så den passade vi på att smaka på. Vodka med citron var precis vad det var, minns inte riktigt om det var gott eller inte.... Frida körde sedan hem oss till dem för att kasta lite pil och fortsätta kalaset. Jag skulle dock upp ganska tidigt för att jobba så gick nog och la mig vid strax efter tio. Ola och Sebbe var uppe och spelade tvspel tills klockan två, tur att man hade något glas i sig så att jag sov som en stock för de satt precis utanför dörren och tjoade.

Lämnde Enköping vid halv nio dagen efter. Körde hem Ola och packningen till oss och åkte sedan vidare till jobbet för en heldags arbete.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest

Gillar

Kommentarer