Olas pappa 60 år

Födelsedag

Förra söndagen, efter Möllers examensfest på lördagen, alltså en och en halv vecka sen nu så var vi i Hummelsta. Har glömt att uppdatera er om det så gör det nu istället! Det var fika för Olas pappa som fyllde 60 hela år så det förtjänas att firas. Nästan hela familjen samlad, saknade Olas syster Emmy med barn då de var hemma sjuka och farfar som inte ville ut och köra på det isiga underlaget. Fick träffa Olas brorsbarn för andra gången, en av de sötaste ungarna jag sett med sina stora ögon och svarta hår.

Vi började med brunch efter att vi vaknat. Olas föräldrar hade dukat fram med bacon, äggröra, mackor, varma tomater och annat gott. Sen blev det fika och trevligt sällskap. Tårta, munkar, småkakor, saft, kaffe och en annan massa sockerfyllt. Var en jobbig bussresa hem då vi inte ätit lunch och allt socker gjorde att jag blev åksjukare än vanligt.

Mycket trevligt som alltid men saknade mina gosar där hemma väldigt mycket. Nu i helgen ska vi också vara borta med Olas familj men jag åker nog hem och sover med missarna. Vi är ju borta så mycket mer på dagarna än Vi brukar så viktigt att de får sällskap och kärlek på helgerna.

Ha det bäst!

//Marika

  • Födelsedag
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer