Ölbryggeri med utgång

Ett tag tillbaka så började Ola planera ett event med folk från jobbet och i fredags var det dags. Middag på restaurang innan en ölprovning på ett bryggeri här i stan. Jag är ju måttligt ointresserad av öl och tänkte bara följa med på middagen innan. Han fick dock en del avhopp i sista minuten på grund av förkylningssymptom så han övertalade mig att följa med ändå. Om vi blir mindre än 10 pers så skulle det kosta mer per person.

Middagen blev på Överste Mörner på stan och sen cyklade några (jag på elsparkcykeln såklart) och några tog taxi till centralbryggeriet som inte ligger så centralt som det låter. Vi fick kolla runt, höra om deras historia och hur de tillverkar ölen och provsmaka fem olika sorter varav två var helt nya.

Efter rundturen så åkte några av oss tillbaka till stan för att ta några glas till, jag kunde äntligen lämna ölen bakom mig och beställa rosé istället. Det blev både O'Learys uteservering och så gick vi in och kikade. Det är otroligt stort där inne, de har väldigt många olika aktiviteter och till och med karaokerum! Ryktet går om att det ska expandera och få en hel lasertag våning med.

Vi gick sen vidare hem till en kollega som hade mött upp oss ute innan vi cyklade hem i regnet. Min elsparkcykel klarade nästan hela den turen, den gick väääldigt långsamt på slutet så fick nästan använda den som en vanlig sparkcykel. 3% batteri påstod den sig ha när jag satte den på laddning dagen efter.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer