Ölspa sista dagen i Prag

Sista dagen i Prag började med en promenad längs vattnet där jag köpte en glass. Klockan två hade vi bokat tid för ölspa. Vi valde just sista dagen att gå på ölspa för att det var den dagen det skulle regna mest. Det var ganska bra time:at för enligt de svenska grabbarna som var i Olas omklädningsrum när vi var på väg därifrån så ha de det hällt ner under tiden vi var där inne men när vi kom ut smådroppade det bara.

Vi fick först byta om till badkläder, eller utan, de sas ha 100% privacy så man behövde inte badkläder om man inte ville. Så fick man en handduk och ett lakan att ha runt sig medan man gick till sitt rum. Rummet bestod av två badkar vilket ett av dem var fullt med varmt bubblande vatten med bubblor i. I hälldes humle och andra öl produkter som är bra för hud, hår och naglar. Bredvid fanns en ölkran där Ola kunde dricka så mycket öl han ville och till mig som inte dricker öl medföljde en vinflaska.

Efter halva tiden så stängde bubblorna av sig, man kunde sitta kvar eller torka sig och lägga sig i en av de uppvärmda sängarna. Jag la mig i sängen och Ola satt kvar ett tag till. När tiden var slut var även min vinflaska det och vi fick gå tillbaka till omklädesrummen.

Efter ölspat var vi lagom uppvärmda, både i kropp och själ så vi fortsatte med ölen och vinet och åt lite middag. Fick inte i oss mycket av maten dock så resterna åkte med hem.

Fler öl- och vinstopp blev det på vägen. Ola hittade den godaste (och även största) ölen hittills på resan. Det blev en del den kvällen även fast vi hade en tidig busstur till Berlin dagen efter, det fick man betala för men vi hade kul iaf!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer